Junior Scientific Masterclass

Welkom op de website van de Junior Scientific Masterclass (JSM).

 

Wetenschap is: Team work, Internationale contacten, Spannend, Publiceren, Reizen en Leuk!

 

Ben je geïnteresseerd in het doen van wetenschappelijk onderzoek tijdens de bachelor fase van je studie of heb je belangstelling voor het MD/PhD programma?

Op deze website vind je informatie over het Bachelor ‘Honours’-traject en het MD/PhD-traject, maar ook over onderzoek in het algemeen.

Ben jij geïnteresseerd in het doen van wetenschappelijk onderzoek naast je studie of lijkt het jou leuk aan één van de cursussen of trajecten van het JSM programma deel te nemen, dan ben je hier aan het juiste adres. Op deze website of in één van onze informatiefolders vind je meer informatie over onderzoek, cursussen en onderzoeksprojecten, die de JSM jou te bieden heeft.

Wil jij deelnemen aan onderdelen van het Bachelor 'Honours'-traject, schrijf je dan in voor cursussen via Nestor. 

 


 Agenda

De eerst volgende deadline voor het indienen van aanvragen voor Proefprojecten is vrijdag 1 november 2019, 16.00 uur. De volgende mogelijkheid is maandag 3 februari 2020, 16.00 uur.

 

De eerst volgende deadline voor het indienen van aanvragen voor MD/PhD-trajecten is maandag 3 juni 2019, 16.00 uur.
Het verzoek is de complete aanvraag in twee-voud in te dienen (origineel en kopie). Incomplete aanvragen (geen "proof of submission", geen eerste auteurschap, geen handtekeningen, etc.) worden direct afgewezen.

 

De eerst volgende deadline voor het indienen van aanvragen voor Groninger AGIKO-trajecten is maandag 3 juni 2019, 16.00 uur. 
Het verzoek is de complete aanvraag in twee-voud in te dienen (origineel en kopie). Incomplete aanvragen (geen "proof of submission", geen eerste auteurschap, geen handtekeningen, etc.) worden direct afgewezen.

 

De eerst volgende deadline voor het indienen van aanvragen voor het Mandema-Stipendium is woensdag 15 april 2020, 16.00 uur.

 

 

 

back to toptop

Laatst gewijzigd: 20 mei 2019